Skip to main content

Villikala Vorschmack

Villikala Vorschmack Kun pohjoisen villi kala ja legendaarinen perinneherkku yhdistetään, syntyy Villikala Vorschmack. Se on ennenkokematon makuelämys, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Nauti...

Lue lisää

Lohilastuvene

Lohilastuvene 20 min | 4 hengelle | 2 prk Kuusamon Kalan Lohilastuja säilykkeenä 1 pkt maissiveneitä (taco tubs) 1 prk tacokastiketta 2 dl juustoraastetta     vihersalaattia tomaattia Lämmitä...

Lue lisää

Kalakakku

Kalakakku 25 min | 6–8 hengelle | Kuusamon Kalan lohipaisti jääsalaattia tai muuta vihreää perussalaattia kauden vihanneksia, kuten kurkkua, tomaatteja, paprikaa 2 kpl kananmunia tuoreita yrttejä...

Lue lisää

Vihreää parsaa ja kananmuna-lohimuhennosta

Vihreää parsaa ja kanan­muna-lohi­muhennosta 30 min | 4 hengelle | 1 nippu parsaa TAIalkuruoaksi 4 parsaa per ruokailija 1 paketti Kuusamon Kalan graavilohisiivua:yksi siivu per ruokailija koristeeksi,loput...

Lue lisää

Lohinapposet

Lohinapposet 20 min | noin 20–30 napposta | ruiskuppeja tai esim. paahdettua ruisleipää 250 g Kuusamon Kalan kylmäsavu- tai graavilohisiivua 2 keitettyä kananmunaa 2 rkl kermaviiliä leikattua tilliä mustapippuria...

Lue lisää

Madekeitto

Madekeitto 60 min | 6 hengelle | Made  n. 1,5 kg nyljetty made, mukana maksa ja mätimoukut  voita ja öljyä paistamiseen ruisjauhoa leivitykseen mustapippuria myllystä suolaa Paloittele made muutaman...

Lue lisää

Hauen mäti

Tarjoilu­ehdotusKuusamon Kalan hauen mädille Lisää lämminsavustetun hauen mätiin täysmajoneesia, mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Tarjoile esim perunan, blinien tai paahtoleivän kera. Sopii...

Lue lisää

Pikkublinejä

Pikkublinit 1 vrk taikinaan, valmistus 1 h | 2 munaa 5 dl maitoa 11 g kuivahiivaa 2 ½ dl vehnäjauhoja (gluteeniton versio: korvaa tattarilla tai valkoisella gluteenittomalla jauholla) n. 2 dl tattarijauhoja 1...

Lue lisää

Kalalastu maalaisranskiksilla

Kalalastu maalais­ranskiksilla 30 min | Suikaloi jauhoinen peruna reilunkokoisiksi suikaleksi. Laita uunipellille leivinpaperin päälle, sirottele hieman rypsiöljyä päälle ja paista 150 asteisessa...

Lue lisää

Kalalastu­pastaa

Kalalastu­pastaa 30 min | 4 hengelle | 5 dl pastaa, esimerkiksi kaurapastaa 1 pkt (200 g) Kuusamon Kalalastua 1 keltasipuli kuutioituna hieman voita paistamiseen valkosipulia maun mukaan 2 dl kermaa mustapippuria 1...

Lue lisää

  • 1
  • 2
0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan