Lohilastuvene

Lohilastuvene 20 min | 4 hengelle | 2 prk Kuusamon Kalan Lohilastuja säilykkeenä 1 pkt maissiveneitä (taco tubs) 1 prk tacokastiketta 2 dl juustoraastetta     vihersalaattia tomaattia Lämmitä...

Lue lisää

Kalakakku

Kalakakku 25 min | 6–8 hengelle | Kuusamon Kalan lohipaisti jääsalaattia tai muuta vihreää perussalaattia kauden vihanneksia, kuten kurkkua, tomaatteja, paprikaa 2 kpl kananmunia tuoreita yrttejä...

Lue lisää

Vihreää parsaa ja kananmuna-lohimuhennosta

Vihreää parsaa ja kananmuna-lohimuhennosta

Vihreää parsaa ja kanan­muna-lohi­muhennosta 30 min | 4 hengelle | 1 nippu parsaa TAIalkuruoaksi 4 parsaa per ruokailija 1 paketti Kuusamon Kalan graavilohisiivua:yksi siivu per ruokailija koristeeksi,loput...

Lue lisää

Lohinapposet

Lohinapposet 20 min | noin 20–30 napposta | ruiskuppeja tai esim. paahdettua ruisleipää 250 g Kuusamon Kalan kylmäsavu- tai graavilohisiivua 2 keitettyä kananmunaa 2 rkl kermaviiliä leikattua tilliä mustapippuria...

Lue lisää

Madekeitto

Madekeitto 60 min | 6 hengelle | Made  n. 1,5 kg nyljetty made, mukana maksa ja mätimoukut  voita ja öljyä paistamiseen ruisjauhoa leivitykseen mustapippuria myllystä suolaa Paloittele made muutaman...

Lue lisää

Hauen mäti

Tarjoilu­ehdotusKuusamon Kalan hauen mädille Lisää lämminsavustetun hauen mätiin täysmajoneesia, mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Tarjoile esim perunan, blinien tai paahtoleivän kera. Sopii...

Lue lisää

Pikkublinejä

Pikkublinit 1 vrk taikinaan, valmistus 1 h | 2 munaa 5 dl maitoa 11 g kuivahiivaa 2 ½ dl vehnäjauhoja (gluteeniton versio: korvaa tattarilla tai valkoisella gluteenittomalla jauholla) n. 2 dl tattarijauhoja 1...

Lue lisää

Kalalastu maalaisranskiksilla

Kalalastu maalais­ranskiksilla 30 min | Suikaloi jauhoinen peruna reilunkokoisiksi suikaleksi. Laita uunipellille leivinpaperin päälle, sirottele hieman rypsiöljyä päälle ja paista 150 asteisessa...

Lue lisää

kalalastupasta

Kalalastu­pastaa

Kalalastu­pastaa 30 min | 4 hengelle | 5 dl pastaa, esimerkiksi kaurapastaa 1 pkt (200 g) Kuusamon Kalalastua 1 keltasipuli kuutioituna hieman voita paistamiseen valkosipulia maun mukaan 2 dl kermaa mustapippuria 1...

Lue lisää

Kuusamon kalakebab

Kuusamon kalakebab 20 min | 2–4 annosta | 1 pkt (200 g) Kuusamon Kalalastua 2 isoa tai 4 pienempää pitaleipää hieman voita ja öljyä paistamiseen vihersalaattia tomaattia kurkkua majoneesia valkosipulia mustapippuria...

Lue lisää

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan