Keitä parsat ”al dente” suolalla maustetussa vedessä.
Kuori ja hienonna kananmunat rouhemaiseksi kutterissa tai haarukalla. Sekoita kulhossa kananmunarouhe, majoneesi, kuutioitu graavilohi ja mausteet. Tarkista maut.
Esille laitettaessa lämmitä parsat voissa paistinpannulla tai halutessasi voit korostaa parsan makua hiillostamalla ne puhalluslampulla. Pyöräytä parsat uunipannulla rypsiöljyssä ja paahda pintaa nopeasti molemmin puolin. Parsan voi tarjota myös kylmänä.
Asettele parsat lautaselle ja kananmuna-graavilohimuhennos parsojen päälle. Koristele lohiviipaleella ja mädillä.
Evästeiden avulla tarjoamme paremman verkkosivuston käyttökokemuksen ja henkilökohtaisemman palvelun. Hyväksymällä evästeet, voimme kehittää palveluistamme parempia ja pystymme tarjoamaan sinulle kiinnostavia sisältöjä. Sinä hallitset evästeitäsi ja voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa.
Cookie | Kesto | Kuvaus |
---|---|---|
fr | 3 months | Facebook sets this cookie to show relevant advertisements by tracking user behaviour across the web, on sites with Facebook pixel or Facebook social plugin. |
Cookie | Kesto | Kuvaus |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-valttamattomat-evasteet | 1 year | Description is currently not available. |