Skip to main content
Lohinapposet

Lohinapposet

20 min | noin 20–30 napposta |
  • ruiskuppeja tai esim. paahdettua ruisleipää
  • 250 g Kuusamon Kalan
    kylmäsavu- tai graavilohisiivua
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 2 rkl kermaviiliä
  • leikattua tilliä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl siemenellistä sinappia
  • hieman hienonnettua chiliä
  • tarvittaessa merisuolaa
  • koristeeksi kirjolohen mätiä, tilliä

Valmista lohitahna. Kuutioi lohi kulhon pohjalle. Hienonna kovaksi keitetyt kananmunat ja lisää kulhoon. Mittaa loput mausteet kulhoon ja sekoita varovasti. Tillin tyviosat käyttämällä saat tahnaan mukavaa suutuntumaa.

Täytä ruiskupit lohitahnalla tai levitä leipäviipaleiden päälle, koristele ja tarjoa.


Vinkki: Lohitahna sopii mainiosti myös voileipäkakkuihin.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan