Kuusamon kalalastussa yhdistyy intohimo paikalliseen ruokaan, pohjoisen luonnon puhtauteen sekä uusiin makuelämyksiin. Ikiaikainen elinkeinomme tuo nyt takaisin ruokapöytiin hauen, särjen ja säynävän uudella rohkealla maustetuksella.
Kalalastu on heti käyttövalmis. Paista pienessä öljy- ja voimäärässä paistinpannulla keskilämmöllä noin 3 min. tai lisää valmistettuun kastikkeeseen tai pataan.
AINESOSAT: Suomalainen järvikala (hauki, säyne, särki, lahna) 90 %, vesi, rypsiöljy, herneproteiini, maissitärkkelys, mausteet (sipuli, musta- ja valkopippuri, paprika, korianteri, valkosipuli, juustokumina, oregano, cayenne, kumina), inuliini, suola, sokeri, sakeuttamisaine E450, luontainen sitruuna-aromi.
SÄILYTYS: Pakattu suojakaasuun, säilytä alle +3 C.