Perinteisiä blinien lisäkkeitä
Taikinan hapattaminen 24–28 tuntia ennen blinien paistoa
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva nesteen joukkoon.
Sekoita joukkoon siivilöidyt tattarijauhot ja jätä taikina happanemaan huoneenlämpöön.
Seuraavana päivänä Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset.
Lisää taikinaan vehnäjauho, keltuaiset ja voisula hyvissä ajoin ennen paistamista. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää valkuaisvaahto taikinaan juuri ennen paistamista.
Paista blinit lettupannulla runsaassa voissa. Kun blinin pinta kuplii ja kuplat aukeavat reikäisiksi, on aika kääntää blini. Käännettäessä alapinnan tulisi olla herkullisen ruskea. Tarjoa kuumat blinit sesongin mädin kanssa.