Kalalastu­pastaa

4 henkilölle
  • 5 dl pastaa, esimerkiksi kaurapastaa
  • keitinvesi, suolaa
  • 1 pkt Kuusamon kalalastua 200g
  • 1 keltasipuli kuutioituna
  • hieman voita paistamiseen
  • valkosipulia maun mukaan
  • 2 dl kermaa
  • mustapippuria
  • 1 rlk sinappia
  • tuoreyrttejä maun mukaan

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Kuutioi sipuli, lisää kalalastut. Mausta ja muhenna kermaan. Lisää keitetty pasta ja viimeistele maut. 

Kalalastuja S-ketjun kaupoista

Prismat, S-Marketit ja Salet

Kuusamon kalalastua säilykkeenä

Saatavilla verkkokaupastamme!
@ Kuusamon Kala Oy | web by Mainostoimisto Davas
0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan