Skip to main content
Kalakakku

Kalakakku

25 min | 6–8 hengelle |
  • Kuusamon Kalan lohipaisti
  • jääsalaattia tai muuta vihreää perussalaattia
  • kauden vihanneksia, kuten kurkkua, tomaatteja, paprikaa
  • 2 kpl kananmunia
  • tuoreita yrttejä maun mukaan, esim. tilliä ja/tai lehtipersiljaa
  • sitruunaa viipaloituna

Keitä kananmunat koviksi, 7–10 minuuttia.

Halkaise lohipaisti ja asettele puolikkaat tarjoiluastialle vatsapuolet vastakkain ja nahkapuoli alaspäin.

Kokoa näyttävä salaattiasetelma lohipaistin päälle. Käytä kananmunien lisäksi laadukkaita sesongin vihanneksia – ja mielikuvitusta!

Tarjoile kalakakku esimerkiksi kylmän kastikkeen ja kuohuvan kera.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan