Skip to main content
Kuusamon kala - Huono Äiti kalabolognese

Villi­kala­bolognese

Kuusamon Kalan ja Huonon Äidin yhteistuote, villikalabolognese on kunnianosoitus suomalaiselle järvikalalle. Sen kalaraaka-aine tulee Kuusamon ja sen lähialueiden järvistä. 

Laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat: kotimainen järvikala 38 % (ahven, hauki, särkikalat), tomaattimurska, tomaattipyree, rypsiöljy, mausteseos (mausteet
(sipuli, mustapippuri, basilika, oregano, lipstikka), sokeri, muunnettu tärkkelys, aromit,
karamellisoitu sokeri), väkiviinaetikka, suola, valkosipuli.

Ingredienser: Finländsk insjöfisk (abborre, gädda, mört) 38 %, krossade tomater, tomatpyré, rypsolja, kryddblandning (kryddor [lök, svartpeppar, basilika, oregano, libbsticka], socker, modifierad stärkelse, aromer, karamelliserat socker), spritättika, salt, vitlök.

Kokonaispaino 280 g, josta kalaa 110 g.
Totalvikt 280 g, varav fisk 110 g.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL 100 G

  • Energia / Energi 380 kJ / 90 kcal
  • Rasva / Fett 3,5 g
    – josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 0,3 g
  • Hiilihydraatit / Kolhydrat 6,4 g
    – josta sokereita / varav sockerarter 4,1 g
  • Proteiini / Protein 8,2 g
  • Suola / Salt 1,5 g

Tarjoiluehdotukset & reseptit

Villikalabolognese spagettiannos

Lisää kattilaan kalabolognese ja puoli purkkia vettä. Lämmitä kiehuvaksi. Keitä pasta, lisää päälle bolognese, juusto ja yrttejä makusi mukaan

Villikalabolognese lämpimät voileivät

Lado leivät pellille, bolognese leivän päälle suoraa tölkistä, yrttejä, sipulia ja tomaattia sekä juustoa. Paista 6 minuuttia 200 asteisessa uunissa 

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan