Skip to main content
Vihreää parsaa ja kananmuna-lohimuhennosta

Vihreää parsaa ja kanan­muna-lohi­muhennosta

30 min | 4 hengelle |
  • 1 nippu parsaa TAI
    alkuruoaksi 4 parsaa per ruokailija
  • 1 paketti Kuusamon Kalan graavilohisiivua:
    yksi siivu per ruokailija koristeeksi,
    loput pieniksi kuutioiksi
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 0,5 dl majoneesia
  • 2 rkl gourmet-sinappia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • muutama basilikan lehti hienonnettuna
  • hyppysellinen jauhettua muskottia
  • mätiä koristeeksi

Keitä parsat ”al dente” suolalla maustetussa vedessä.

Kuori ja hienonna kananmunat rouhemaiseksi kutterissa tai haarukalla. Sekoita kulhossa kananmunarouhe, majoneesi, kuutioitu graavilohi ja mausteet. Tarkista maut.  

Esille laitettaessa lämmitä parsat voissa paistinpannulla tai halutessasi voit korostaa parsan makua hiillostamalla ne puhalluslampulla. Pyöräytä parsat uunipannulla rypsiöljyssä ja paahda pintaa nopeasti molemmin puolin. Parsan voi tarjota myös kylmänä.

Asettele parsat lautaselle ja kananmuna-graavilohimuhennos parsojen päälle. Koristele lohiviipaleella ja mädillä.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan