Uutuustuote Villikalabolognese
Kuusamon Kalan ja Huonon Äidin yhteistuote,
Villikalabolognesen kehittivät yhdessä Huonon Äidin keittiömestari Ilkka Lääveri sekä Kuusamon Kalan keittiömestari Jarmo Pitkänen. Yhdessä haettu italialainen makumaailma villikalaan yhdistettynä onnistui vakuuttamaan myös kriittisimmän yleisön.
Villikalablognesemme on valmis ateriakastike, jossa on mukana kaikki! Lisäät vain puoli purkkia vettä ja ateria on lämmittämisen jälkeen valmis! Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Tarjoiluehdotus pastan kanssa
Lisää kattilaan puoli purkkia vettä, keitä pasta ja lisää päälle juustoa ja yrttejä makusi mukaan.
Tarjoiluehdotus lämpimät voileivät
Lado leivät pellille, bolognese leivän päälle suoraa tölkistä, yrttejä, sipulia ja tomaattia sekä juustoa. Paista 6 minuuttia 200 asteisessa uunissa
Tuote on laktoositon ja gluteeniton.