Kuvaus
Villikalabolognesen kehittivät yhdessä Huonon Äidin keittiömestari Ilkka Lääveri sekä Kuusamon Kalan keittiömestari Jarmo Pitkänen. Yhdessä haettu italialainen makumaailma villikalaan yhdistettynä onnistui vakuuttamaan myös kriittisimmän yleisön.
Villikalablognesemme on valmis ateriakastike, jossa on mukana kaikki! Lisäät vain puoli purkkia vettä ja ateria on lämmittämisen jälkeen valmis! Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Tarjoiluehdotus pastan kanssa
Lisää kattilaan kalabolognese ja puoli purkkia vettä. Lämmitä kiehuvaksi. Keitä pasta, lisää päälle bolognese, juusto ja yrttejä makusi mukaan
Tarjoiluehdotus lämpimät voileivät
Lado leivät pellille, bolognese leivän päälle suoraa tölkistä, yrttejä, sipulia ja tomaattia sekä juustoa. Paista 6 minuuttia 200 asteisessa uunissa
Laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosat: kotimainen järvikala 38 % (ahven, hauki, särkikalat), tomaattimurska, tomaattipyree, rypsiöljy, mausteseos (mausteet
(sipuli, mustapippuri, basilika, oregano, lipstikka), sokeri, muunnettu tärkkelys, aromit,
karamellisoitu sokeri), väkiviinaetikka, suola, valkosipuli.
Ingredienser: Finländsk insjöfisk (abborre, gädda, mört) 38 %, krossade tomater, tomatpyré, rypsolja, kryddblandning (kryddor [lök, svartpeppar, basilika, oregano, libbsticka], socker, modifierad stärkelse,
aromer, karamelliserat socker), spritättika, salt, vitlök.
Kokonaispaino 280 g, josta kalaa 110 g.
Totalvikt 280 g, varav fisk 110 g.
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL 100 G
- Energia / Energi 380 kJ / 90 kcal
- Rasva / Fett 3,5 g
– josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 0,3 g - Hiilihydraatit / Kolhydrat 6,4 g
– josta sokereita / varav sockerarter 4,1 g - Proteiini / Protein 8,2 g
- Suola / Salt 1,5 g