Skip to main content
Lohilastutaco

Lohilastuvene

20 min | 4 hengelle |
  • 2 prk Kuusamon Kalan
    Lohilastuja säilykkeenä
  • 1 pkt maissiveneitä (taco tubs)
  • 1 prk tacokastiketta
  • 2 dl juustoraastetta    
  • vihersalaattia
  • tomaattia

Lämmitä uuni 180°C asteeseen.

Pese ja paloittele kasvikset.

Laita jokaiseen tacokuoreen ruokalusikallinen tacokastiketta. 

Asettele lohilastusiivut tacokuorien päälle, ripottele juustoraaste päälle ja gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Koristele annokset tomaatilla ja salaatilla. Nauti lämpimänä.

Tätä reseptiä on helppo varioida omilla suosikkimauilla. Vaihda esimerkiksi juustoraaste aurajuustoksi ja saat uudenlaisen makuelämyksen.

Nyt saat Lohilastua verkkokaupastamme!

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan