Skip to main content
Kuusamon kalakebab

Kuusamon kalakebab

20 min | 2–4 annosta |
  • 1 pkt (200 g) Kuusamon Kalalastua
  • 2 isoa tai 4 pienempää pitaleipää
  • hieman voita ja öljyä paistamiseen
  • vihersalaattia
  • tomaattia
  • kurkkua
  • majoneesia
  • valkosipulia
  • mustapippuria myllystä
  • sweet & hot -chilikastiketta

Mausta majoneesi valkosipulilla,
mustapippurilla ja chilikastikkeella
maun mukaan.

Pese ja paloittele kasvikset.

Lämmitä kalalastut voi-öljy-seoksessa pannulla kevyesti ruskistaen noin 5 min. Lämmitä pitaleivät nopeasti uunissa.

Täytä pitat kasviksilla ja kalalastuilla.
Lisää majoneesia maun mukaan ja nauti.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan