
Haukigrillipihvi
15-30 min | 4 annosta | 
Kuusamon Kalan haukigrillipihvejä, sienimuhennosta ja uusia perunoita
Kalapihvit
- Kuusamon Kalan Haukigrillipihvi,
4 kpl á 100 g
Sienimuhennos
- noin 3 dl sieniä
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- mustapippuria, suolaa
- 2 dl kuohukermaa
- voita paistamiseen
- koristeeksi sesongin yrttejä maun mukaan
Laita aluksi uudet perunat kiehumaan.
Hienonna sipulit. Paista sieniä ja sipulia pannulla, kunnes neste häviää lähes kokonaan. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi kuohukerma. Keitä noin 3–5 min. Halutessasi voit suurustaa esim. Maizenalla.
Paista haukigrillipihvit grillissä kevyesti molemmin puolin.
Tarjoa lisäksi sesongin salaattia.