Villikalabolognese Kuusamon Kalan ja Huonon Äidin yhteistuote, villikalabolognese on kunnianosoitus suomalaiselle järvikalalle. Sen kalaraaka-aine tulee Kuusamon ja sen lähialueiden järvistä.
Laktoositon...
Lohilastu Kuusamon Kalan Lohilastu on järvikalasta valmistetun Kalalastun tavoin texmex-henkisesti maustettu näppärä herkku. Lohilastu sopii niin arkeen kuin viikonloppuun – katso reseptit ja tarjoiluehdotukset! ...
Siikaa öljyssä Lempeän mieto siika on vähärasvaista ja hyvää sellaisenaan, ilman erikoisia mausteita. Perinteinen säilykesiika maistuu sellaisenaan, mutta siitä voi myös valmistaa laatikkoruoan, pyörykät...
Kalalastu Kuusamon Kalan hittituote Kalalastu on helppo ja herkullinen tapa nauttia kotimaista järvikalaa. Maista ja ihastu!
Kalalastu on saatavana sekä näppäränä säilykkeenä että rasiassa. Avaa...
Siikaa tomaattikastikkeessa Siika on miedon makuinen, vähärasvainen ruokakala, jolle sopii monenlainen maustetus. Siika tomaattikastikkeessa on mainio leivänpäällinen.
siika-tomaatti-purkki ...
Savustettu haukifilee Pohjoisen peto hauki on mainittavan hyvää savustettuna. Savustettua haukifileetä voi käyttää sellaisenaan erilaisiin kylmiin alkupaloihin tai aromatisoimaan keittoja tai patoja. ...