Mausta majoneesi valkosipulilla,
mustapippurilla ja chilikastikkeella
maun mukaan.
Pese ja paloittele kasvikset.
Lämmitä kalalastut voi-öljy-seoksessa pannulla kevyesti ruskistaen noin 5 min. Lämmitä pitaleivät nopeasti uunissa.
Täytä pitat kasviksilla ja kalalastuilla.
Lisää majoneesia maun mukaan ja nauti.
Kokeile ohjetta myös hodarisämpylällä!
Evästeiden avulla tarjoamme paremman verkkosivuston käyttökokemuksen ja henkilökohtaisemman palvelun. Hyväksymällä evästeet, voimme kehittää palveluistamme parempia ja pystymme tarjoamaan sinulle kiinnostavia sisältöjä. Sinä hallitset evästeitäsi ja voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa.
Cookie | Kesto | Kuvaus |
---|---|---|
fr | 3 months | Facebook sets this cookie to show relevant advertisements by tracking user behaviour across the web, on sites with Facebook pixel or Facebook social plugin. |
Cookie | Kesto | Kuvaus |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-valttamattomat-evasteet | 1 year | Description is currently not available. |