Kuusamon kalakebab

2-4 annosta Valmistusaika 10 min
  • 1 pkt (200g) Kuusamon Kalalastuja
  • 2 isoa tai 4 pienempää pitaleipää
  • hieman voita ja öljyä paistamiseen
  • vihersalaattia
  • tomaattia
  • kurkkua
  • majoneesia
  • valkosipulia
  • mustapippuria myllystä
  • Sweet hot chililkastiketta

Mausta majoneesi valkosipulilla, mustapippurilla ja
chilikastikkeella maun mukaan.

Pese ja paloittele kasvikset.

Lämmitä kalalastut voin ja öljyn seoksessa pannulla kevyesti ruskistaen noin 5 min. Lämmitä  pitaleivät nopeasti uunissa.

Täytä pitat kasviksilla ja kalalastuilla.
Lisää majoneesia maun mukaan ja nauti.

Kuusamon kalalastua säilykkeenä

Saatavilla verkkokaupastamme!

Kalalastuja S-ketjun kaupoista

Prismat, S-Marketit ja Salet
@ Kuusamon Kala Oy | web by Mainostoimisto Davas
0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan